Välkommen till Metro Taxi Stockholm

Metro Taxi Stockholm är ett taxibolag som har sitt huvudkontor och växel i BrommaMetro Taxi Stockholm har varit verksamt inom taxi och budtransport sedan år 1994. Vi anser att kunden är det viktigaste, om kunden är nöjd med sin resa, då är vi nöjda. Därför gör vi vårt bästa för att kunden ska få en så bra resa som möjligt, allt från bokningen till att kunden kliver av taxibilen ska vara i toppklass. Vi jobbar för att tillhandahålla så bra service att våra kunder inte bara återvänder till oss, utan också rekommenderar oss till sina vänner och bekanta!
 
Du kan snabbt och smidigt boka din taxi här på hemsidan, genom att klicka på "Boka taxi" i menyn ovan eller så kan du ringa oss på 08-14 00 00. Vårt mål är att erbjuda dig som kund ett sådant lågt pris som möjligt, utan att kompromissa på servicen.
 
Vi på Metro Taxi Stockholm tar vänligen emot dig som avtalskund. Om du och ditt företag vill bli avtalskunder, var då vänlig och kontakta våran växel på 08-14 00 00 eller skicka ett mail till oss på kundjänst. Bland våra avtalskunder har vi många av världens stora flygbolag, såsom KLM, Air France, Continental Airlines, Iberia Airlines, Qatar Airways.
 
Samtliga av våra bilar är idag utrustade med senaste teknologin för att uppfylla krav gällande service, säkerhet och trivsel. Vi på Metro Taxi Stockholm värnar om miljön och vi satsar även mycket på att vara ett miljövänligt företag, därför har vi satt som mål att hela vår bilflotta skall bestå av miljöbilar!
 
Om du har några frågor så kan du kolla under "Vanliga frågor" i menyn till vänster och om du har några speciella önskemål angående din resa, tveka inte att kontakta vår växel på: 08-14 00 00 eller maila till oss på kundtjänsten.